Zodra het kan, willen we graag met elkaar zingen !


Nu al bijna een jaar geleden dat we met elkaar een geweldige vrouwenzangavond dachten te beleven....Wat is er inmiddels veel gebeurd en helaas was er geen mogelijkheid in de achterliggende periode om een deze avond alsnog op een andere datum te houden. Toch hopen we dat er licht in de tunnel komt en dat we dit jaar met een nieuwe datum kunnen komen: want zodra het enigszins mogelijk is willen we de vrouwenzangavond gaan houden. Wat kijken we er naar uit! U ook? 

Vrouwenzang Katwijk


Klik svp hier om ons bericht te beluisteren dat we hebben opgenomen in de Nieuwe Kerk van Katwijk.

Want we kijken er steeds meer naar uit om de vrouwenzangavond die we oorspronkelijk op 20 maart 2020 wilden houden, voor een nieuwe datum te organiseren. Ons doel blijft om samen met zoveel mogelijk vrouwen te zingen in de Nieuwe Kerk in Katwijk aan Zee. De opbrengst van deze zangavond komt ten goede aan een project van Stichting Woord & Daad voor schoon water in de Awashrivier in Ethiopië. Wij hopen u zodra dit weer kan informatie te geven over een nieuwe datum. Heeft u al een ticket gekocht dan blijft deze daarvoor geldig: we danken u alvast voor het vertrouwen!

 

De Vrouwenzang


Woord & Daad


Vlakbij Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië, ontspringt de 1250 kilometer lange
Awash River. De rivier is een levensader voor miljoenen mensen: de mensen van de
Awash River. Ze zijn afhankelijk van deze rivier voor  hun (boeren)bedrijf, hun
huishouden en hun omgeving.


Langs deze rivier voltrekt zich een stille ramp. Er wordt steeds meer water afgetapt voor de landbouw en de industrie, waardoor de watervoorraad afneemt. Tegelijk wordt er afval- en rioolwater gedumpt, waardoor de rivier is verworden tot de meest vervuilde rivier van Ethiopië. Door een gebrek aan goed beheer, is een rivier die een enorm gebied zou kunnen voeden aan het vervuilen en opdrogen. Dit heeft grote gevolgen voor de mensen van de Awash River. Daarom werkt Woord en Daad aan verbeterd waterbeheer rond de rivier. Stichting Vrouwenzang Katwijk wil voor dit goede doel op muzikale wijze geld inzamelen.


Samen zingen voor de mensen van de Awash!
Klik op deze link voor meer informatie over het Awash project
https://awashbasinplatform.org/

De avond vindt plaats met medewerking van o.m:


Contact


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van de vrouwenzang. Mocht je vragen hebben of wil je jouw talenten inzetten voor de vrouwenzang. Laat het ons weten. Je bent welkom.