Na 2 jaar eindelijk een nieuwe datum in het verschiet!


Op D.V. vrijdag 7 oktober 2022 hopen we met elkaar in de Nieuwe Kerk van Katwijk de eerste vrouwenzangavond te houden. U kunt nu tickets bestellen en natuurlijk: mocht u al een een ticket hebben gekocht, dan blijft deze uiteraard geldig voor de 7e oktober 2022.

Vrouwenzang Katwijk


We hebben een nieuwe datum geprikt voor de Vrouwenzangavond in de Nieuwe Kerk van Katwijk aan Zee! Deze avond zal plaatsvinden op D.V. vrijdag 7 oktober 2022 !

SAVE THE DATE-SAVE THE DATE-SAVE THE DATE

Voor iedereen die zijn ticket al had besteld en niet heeft geannuleerd, zijn de tickets voor deze nieuwe datum geldig. Voor iedereen die nog geen ticket bestelde: bestellen kan heel makkelijk online via onze website!

Wat hebben we ernaar uit gekeken om de vrouwenzangavond die we oorspronkelijk op 20 maart 2020 wilden houden, van een nieuwe datum te voorzien, en nu is het zover!

Ons doel blijft om samen met zoveel mogelijk vrouwen te zingen in de Nieuwe Kerk in Katwijk aan Zee. De opbrengst van deze zangavond komt ten goede aan een project van Stichting Woord & Daad voor schoon water in de Awashrivier in Ethiopië.

Wij hopen dat u 7 oktober alvast in uw agenda schrijft en zoveel mogelijk vrouwen motiveert om een ticket te kopen. Heeft u al een ticket gekocht dan blijft deze daarvoor geldig: we danken u alvast voor het vertrouwen!

 

De Vrouwenzang


Woord & Daad


Vlakbij Addis Abeba, de hoofdstad van Ethiopië, ontspringt de 1250 kilometer lange
Awash River. De rivier is een levensader voor miljoenen mensen: de mensen van de
Awash River. Ze zijn afhankelijk van deze rivier voor  hun (boeren)bedrijf, hun
huishouden en hun omgeving.


Langs deze rivier voltrekt zich een stille ramp. Er wordt steeds meer water afgetapt voor de landbouw en de industrie, waardoor de watervoorraad afneemt. Tegelijk wordt er afval- en rioolwater gedumpt, waardoor de rivier is verworden tot de meest vervuilde rivier van Ethiopië. Door een gebrek aan goed beheer, is een rivier die een enorm gebied zou kunnen voeden aan het vervuilen en opdrogen. Dit heeft grote gevolgen voor de mensen van de Awash River. Daarom werkt Woord en Daad aan verbeterd waterbeheer rond de rivier. Stichting Vrouwenzang Katwijk wil voor dit goede doel op muzikale wijze geld inzamelen.


Samen zingen voor de mensen van de Awash!
Klik op deze link voor meer informatie over het Awash project
https://awashbasinplatform.org/

De avond vindt plaats met medewerking van o.m:


Contact


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief van de vrouwenzang. Mocht je vragen hebben of wil je jouw talenten inzetten voor de vrouwenzang. Laat het ons weten. Je bent van harte welkom.